Casaretti

Området
En grønt badet oase i det milde mikroklima fra søen. Vores firma tager navn fra distriktet, hvor det er placeret: Casaretti er et fantastisk grønt paradis ved bredden af Gardasøen nær Calmasino. I denne landlige dal, afskærmet fra veje, i hjertet af det land, der producerer Bardolino DOC, i respekt for traditioner i vin dyrkning og produktion, har været hjørnestenen i vores arbejde, siden vi blev grundlagt.

Vores vingårde
Casaretti vine er resultatet af en balance i mellem passion, tradition og dedikation indenfor en landbrugsvirksomhed, engageret i den kontinuerlige søgen efter den bedste kvalitet. Vores anerkendte ekspertise i produktionen af Bardolino og Chiaretto er resultatet af vores ekspertise inden for dyrkning af druer, vinfremstilling og endelig aftapning.

Vingården
Casaretti vingården giver optimale betingelser for vinfremstilling af druerne, takket være den dygtige blanding af teknologi og den lange erfaring af dem, der arbejder der. Casaretti vinery er også det sted, hvor vores vine hviler og modnes.

Viser alle 4 resultater

Viser alle 4 resultater